Blog

Portföljen, del 2

Om att bryta negativa eller onormala mönster Allt vi är med om som barn sätter spår i oss. Vi föds som tomma måldukar, som sakta färgas av våra egna erfarenheter. För att vi ska utvecklas till friska och trygga individer behöver vi känna trygghet och ovillkorlig kärlek. Vi behöver trygghet, vi behöver näring för bådeFortsätt läsa ”Portföljen, del 2”

Portföljen, del 1

-Utdrag ur livet, 9 år- Jag tittar på klockan; 20.30. Vi åker förbi Karis-skylten. Vi hinner. Om 20 minuter är vi hemma, och Rederiet börjar 21.00. Vi hinner. Vår stund. En drömvärld på en Finlandsfärja. Jag skulle älska att få bo på båten, att vara en del av livet där. Och pappa är på gottFortsätt läsa ”Portföljen, del 1”

Integritet

eller varför endast du bestämmer vad du är värd Hade en diskussion med en tjej härom dagen. Den här tjejen jämförde sig med omvärlden, och kände att alla andra lyckats bättre än hon. Hon kände sig misslyckad, och undrade om hon var den enda i världen som kände sig så. ”Alla andra har hus, barn,Fortsätt läsa ”Integritet”


Mitt första blogginlägg

Konstigt hur skrämmande det kan kännas att skriva så öppet. Visst, jag har pratat öppet i sociala medier, gjort avsnitt på Tv och babblat högt och lågt om psykisk ohälsa. Ändå känns det så konstigt att skapa något eget bara för att prata om sina mentala problem. Lite som att hänga ut sitt smutsbyke så alla kan se det. Så många tankar och så mågna saker som hänt, så många rädslor, så många vinster och förluster.

Idén att skapa den här bloggen har alItid funnits i bakhuvudet. Har alltid velat hjälpa dem som är i likadan situation – har alltid velat sprida infon så att ingen ska behöva få en likadan chock; Att gå från en fullt fungerande del av samhället, till en liten patetisk skit som bit för bit tappar allt mod och all kontroll. Hade jag vetat då vad jag vet idag hade jag nog inte blivit så sjuk som jag blev. Därför, för att hjälpa, skriver jag det här. Vilket fall som helst är det fallet; det här sidan handlar om bara det, att leva med mental ohälsa.

Familjevåld. Psykisk Ohälsa. Självhjälp. Ångest.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: